keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kaikkea minäkin googlaan

Nimittäin yritin teidänkin iloksenne hakea kuvaa hakusanoilla "Salatut Elämät Sebastian alasti". Vaikkette tuota sarjaa seuraisikaan, niin tässä joku päivä sitten vuorossa oli jakso, missä Sebastiania näyttelevä heppu koikkelehti siellä rappukäytävässä ihan ilkosillaan. Tai siis oli hänellä kiulu sen peittona, mutta muuten ihan luonnontilassa. Ja voi morjes, kuinka hyvältä mies näytti. Just sopivasti pumpatut lihakset. Kyllä, kyllä, kyyyyyyylllllllä. Teki hyvää. Valitettavasti Google ei ollut tässä asiassa kaveri eikä kuvaa osunut silmiini, joten saatte vain kuvitella (tai etsiä tuon jakson vaikkapa Katsomosta). ;D

Muuten kuuluu vähän pölöä. Olen aivan FINITO tähän yövalvomiseen. Viime yönä kuopus kiljui välillä tunninkin välein ja oli tietty tikkana pystyssä jo aamukuudelta. Join just noin pannullisen kahvia, jonka voimalla rallattelin pari tuntia ja sitten tuli mieletön väsymys. Vähän kuin laskuhumala, mutta vain kahvilla aiheutettu. En sinänsä suosittele kokeilemaan, vaikka olihan se kivaa, kun oli hetken pirteä.

Yritän motivoida itseäni ruokaremonttiin ja kuntoiluun, mutta just nyt maksaisin aiiiiika paljon, jos vain pääsisin nukkumaan.

5 kommenttia:

 1. Eikös kahvillakin voisi yrittää päästä uuteen nousuun ;)

  Mutta kovasti tsemppiä, voi kun lapset ymmärtäisivät nukkua yöt! :o

  VastaaPoista
 2. Heissan!

  Oon vast'ikään löytänyt sun blogisi ja voi viulu (tai kiulu), kuinka tykkään!! Osuu ja uppoo :)

  Hyvinkin samankaltaista menoa on täälläkin.. Mulla paino nyt 95kg ja kaksi kiljuvaa pojanviikaria roikkuu punteissa! Ja täälläkin kuopus nukkuu niiiiiiiiiiiin huonosti yönsä ja silti herää 06.00 (viimestään!). No ehkä mä nukun sit haudassa. Mut on niin vaikea koittaa motivoida ittensä väsyneenä ja ärtyneenä elämäntapojen muutokseen, huoh!

  Mutta joo, sait musta vakkarilukijan :)

  -Mari

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanat, tulipa kiva fiilis kommenteista!

  VastaaPoista
 4. Taisi minunkin silmät vaeltaa sinne pakaraosastoon ja kyllähän ne ihan muodokkailta näyttivät ;)

  VastaaPoista
 5. Sebastiania sai kuola valuten katsoa telkkarista, kyllä!! Tässä kuvamatskua: http://suomimulkut.blogspot.fi/2012/09/jarkko-nyman.html ;DD

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)