perjantai 14. syyskuuta 2012

Muutakin mullistavaa

Ennen....
Mä olen aina ollut blondi. Siis ihan aina. Jos olen ollut oikein hulvattomalla päällä, olen pyytänyt kampaajaa värjäämään sekaan vähän tummia raitoja. Mutta nyt tuli jotenkin sellainen olo, että tarvitsen muutosta. Olin totaalikyllästynyt ulkonäkööni tai lähinnä siihen, että tuo reuhka, jota hiuksiksikin kutsutaan, näytti vuodesta toiseen ihan samalta. Tein varsin radikaalin muutoksen ja värjäsin koko kuontalon ihanan ruskaisen punaiseksi. Aivan täydellinen :) Tähän jotenkin konkretisoitui mun uusi elämä, joka alkoi Fazerin Sinisen hylkäämisellä, Bodycampin treeni- ja ruokavalio-ohjeilla ja muutenkin itseeni panostamisella.

.... jälkeen.

6 kommenttia:

 1. Miltä lopputulos näyttää? :) Kuvia, kuvia! Täälläkin yksi muutosta kaipaava reissuleski miettii millä shokeerata miestä kun joskus palaa kotiin :D

  VastaaPoista
 2. Pyynnöstäsi Madam ;) Pieni shokeeraaminen tekee aina välillä ihan pirun hyvää, tulee jotenkin vapaampi olo :D

  VastaaPoista
 3. Vau :) Sinulla on ihanan pitkät hiukset!

  VastaaPoista
 4. Upealta näyttää! :) Varmasti antoi lisäpotkua syksyn pimeyttä vastaan ja motivaatiota itsestä huolehtimiseen.

  VastaaPoista
 5. Hei ihan mahtava tukka!!!

  Itse olen myös karistamassa raskauskiloja ja muuta vanhaa ihraa (8kg jäljellä) ja on ilo saada motivoitua sun jutuista. Kiitos blogista. Laita lisää kuvia matkan varrelta. Siitä tulee täällä ruudun toisellakin puolella onnistumisen kokemuksia!!!

  -s-

  VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)