perjantai 1. tammikuuta 2016

Hyvää uutta vuotta

Toivottavasti tästä vuodesta tulee jopa edellistä parempi: vuosi täynnä hyviä valintoja, iloisia seikkailuja ja monipuolisesti liikuntaa. Itse olen juuri kohta ryhmässä syömään. Luvassa on kanaa, vihanneksia ja ihana herkku, jonka keksin juuri äsken. Toivottavasti tulee hyvää;) Alla suurpiirteinen reseptini, jos haluatte kokeilla karppaajan lisuketta:)

Karppaajan kirsikkatomaattipaistos uunissa

Rasia kirsikkatomaatteja
Nokare voita pienissä paloissa
Parmesanjuustoraaatetta
Valkosipulisuolaa (saa mm. Tigeristä)

Pilko tomaatit ja asettele vuokaan. Ripottele päälle voi ja valkosipulisuola. Lisää lopuksi juustoraaste. Paahda 250 asteisessa uunissa noin 15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)