Suunta on oikea ja minä tosi iloinen! Paino kyllä jumitti jokusen päivän, mutta ei käynyt mielessäkään luovuttaa. Tänään se oli taas nytkähtänyt alaspäin. Jes!
Karppaus on kulinaristin tapa laihduttaa. Saa syödä oikeasti maukkaita juttuja: itselläni se on esimerkiksi salaattia vuodenjuustolla ja nyhtöpossulla. Omnom. Kahviin lorauttelen kotona kuohukermaa ja Skyr-rahkoihin lisään rasvaa mm. Mascarpone-juuston muodossa. Töissä kahviin lisään kuitenkin vain maitoa, koska kuohukerma jääkaapissa herättäisi liikaa huomiota ja kysymyksiä.
Tänään söin lounaaksi tekemääni karppajan kaalilaatikkoa. Ihan hurjan hyvää! Siihen tuli vain kaalia, sika-nautajauhelihaa, kaksi munaa, vettä, mausteita ja voita. Aiemmin olen aina kyllästänyt mun kaalilaatikon siirapilla, mutta ihme kyllä, en kaivannut sitä yhtään. Pahaltahan mun pöperö haisi ja vähän näyttikin, mut maku oli A-luokkaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)