maanantai 24. kesäkuuta 2013

Hyttysensyömä

Olimme koko porukka isännän vanhempien luona viettämässä juhannusta. Siellä on ihan SAIRAASTI hyttysiä ja nyt ollaan koko porukka paukamia täynnä. Tässä just raavin kantapäässä olevaa pirullista paukamaa. Syötyäkin tuli, tosin ehkä normaalisti, kun ei siellä toisten nurkissa ole oikein saumaa mihinkään salamässäilyyn tai omatoimisiin lipsumisiin. Mun painonpudotuksen suurin haaste nimittäin on juuri salassa syöminen (koska jos kukaan ei näe, niin eihän se voi lihottaa) sekä kaikenmaailman herkut (mitä enemmän sokeria ja rasvaa, sitä maukkaampaa). Että sinänsä hyvä olla jossain muualla kuin omissa ympyröissä. Puntarille en ole vieläkään uskaltautunut menemään, mutta kyllä mä joku päivä senkin vielä teen taas.

Unettomuus kiusaa mua ihan todenteolla taas. Välillä se on taka-alalla, mut viime aikoina unettomuus on ollut taas todellinen riesa. Esimerkiksi viime yönä yritin nukahtaa VIISI tuntia. Lopulta se uni kai saapui joskus neljältä aamuyöllä. Sit seiskalta ylös lasten kanssa. Anoppilassakin toinen yö meni valvoessa, ei vain tullut uni silmään, vaikka väsyttikin kai. Blääääääh. Kaikki perinteiset unettomuusvinkit ja -kikat on jo kokeiltu, mutta riesa vaivaa. Hetkeksi sain apua magnesium-valmisteista, mutta nyt niidenkin teho on vaimennut. Melatomiiniakin oon kokeillut (eka purkki menossa), mutta enpä taida ostaa enää toista. Eikä sillä, sitähän ei edes saisi käyttää jatkuvasti, eli tauko purkin jälkeen on tulossa joka tapauksessa. Hyvä vaan, ettei sitten sitä jää kaipaamaan, kun ei siitä ole liennyt olevan ollenkaan apua.

Kyykkäyshaaste sujuu hyvin. Nyt on kolme päivää kyykätty ja eilen oli vuorossa 65 kyykkyä. Tänään välipäivä ja huomenna lisää. Salillekin pääsen tekemään normiohjelmaa lähiviikkoina varmaan varsin näppärästi, kun mies on lomalla. Saa sit katsoa enempi lapsia ja mäkin vähän lomailen mun normiarjesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)