maanantai 19. marraskuuta 2012

Silkkiin käärityt laardit

Mun painonpudotus tuntuu tyssänneen hetkeksi, koska en ole jaksanut panostaa siihen kunnolla. Olen siis syönyt kuten tähänkin asti, lähestulkoon. Okei, suklaata on mennyt vähemmän ja hiilihydraattejakin huomattavasti vähemmän, muttei tätä silti miksikään laihduttajan ruokavalioksi voi kutsua. En siis ole edennyt mun painonpudotuspalkinto-ohjelmassakaan (WAU, miten pitkä sana). Mutta ei hätää, kyllä mä vielä saan sen seuraavan palkinnon, eli uuden kännykän tämän nykyisen häkellyttävän huonon luurin tilalle (vinkki tähän väliin: mitä tahansa teette, niin älkää ystävät rakkaat ostako Huawein älyluuria, ainakaan sitä halvinta, sillä se on täysi susi). Sitä odotellessa päätin kuitenkin palkita itseäni suklaan vähentämisestä ja ostin silkkipaidan! Ehkä olen keski-ikäistynyt, mutta mulla on mielikuva siitä, kuinka paljon ihanampaa elämä on silkkipaita yllä. Joten jatkossa pesen kakkapyllyjä ja luuttuan lattioita silkkipaita päällä ;D Se oli Stockan verkkokaupassa 25 % alessa, joten raaskin ostaa. Jännityksellä odotan paidan saapumista postiin: tuleeko musta nyt kertaheitolla yhtä upea kuin Täydellisten naisten roolihahmot?
Siinä se nyt on, kärpäsenkakan kokoisena kuvana, The Silkkipaita.

Vielä kun pääsisin tästä flunssasta eroon, niin pääsisin vähän kuntoilemaan. Sitä odotellessa lojun infrapunasaunassa ja levittelen muun ajan Bebanthenia rohtuneen nenän ympärille.

3 kommenttia:

  1. Palkinnot kannattavat. Mulla oli lähtöpainoa talvella 92 kiloa ja laihdutin 69 kiloon. Omalla kohdalla varsinkin uudet (pienemmät) vaatteet motivoivat mielettömästi, kun oli huonompi hetki laihiksen kanssa. Tsemppiä! :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja WAU sun painonpudotusta. Millä metodilla sen teit ja ootko kokenut haastavaksi pysyä nykyisessä painossa? Olispa sulla blogi, niin tulisin hakemaan lisäinspistä :)

    VastaaPoista
  3. En ole omaa blogia perustanut, mutta muiden juttuja luen kiinnostuneena. Laihdutin xtravaganzan avulla ja aloin käydä salilla ja lenkillä. Pari kiloa tuli pussikeittokuurin jälkeen takaisin, mutta ihmeen helposti se on siinä pysynyt, kun liikkuu ja katsoo vähän, mitä suuhunsa pistää :-)

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)