maanantai 27. toukokuuta 2013

Uusi tuttavuus: Fast Diet

Näin käy, kun lukee lehteä ulkona terassilla ja unohtaa sen sinne. <3 Kesäsade.
 
Mä olen monia järjettömiä juttuja tehnyt elämäni aikana. Kilojakin olen koittanut karistaa mitä kummallisemmin ja epämukavammin metodein. Haukkukaa vain hulluiksi, mutta nyt mä olen löytänyt jotain ihan uutta omassa laihdutushistoriassani ja tämä saattaa jopa toimia. Nimittäin kyseessä on Fast Diet. Tuolta linkin takaa löytyy tietoa ja mainontaa jostain kirjasta, mutta itse en ole moista kirjaa lukenut enkä liiemmin viettänyt aikaa tuolla sivustollakaan. Dieetin idea on nimittäin varsin simppeli: viikosta syödään kaksi päivää todella niukasti (naiset 500 kcal, miehet 600 kcal) ja loput viisi päivää normaalisti. Eli tarkoitus ei ole mässätä niinä viitenä päivänä, muttei tarvitse kituuttaakkaan. Aion jatkaa tätä nyt ainakin tuonne elokuulle saakka ja jos tuntuu kivuttomalta, vaikka koko loppuelämän. 

Mun kitupäivät ovat sunnuntai ja keskiviikko. Eilen oli siis eka kitupäivä ja yllättävän hyvinhän se sujui. Nälkä oli kyllä, muttei mikään huimaava nälkä. Eikä ihan kokonaan tarvitse olla ilman ruokaa kuitenkaan. Nämä muut päivät tähtään syöväni fiksusti, toki välillä tulee ylilyöntejäkin. Kitupäivät jaksaa kuitenkin hienosti, koska tietää, että seuraavan päivän saa taas aloittaa kaurapuurolla ja raejuustolla. Ihanaa. 

Jos tämä homma ei ala pelittää, niin sitten pitänee harkita karppaamista jälleen. Superdieetti alkoi tulla korvistakin.

Tosiasiahan on, että sitä kyllä laihtuisi, jos keskittyisi siihen hommaan vaan. Ihme pomppimista dieetistä toiseen. Mut antakaa naisen pomppia, vielä mä löydän sen oman tieni. :)

4 kommenttia:

  1. Työkaveri alkoi noudattamaan tätä dieettiä ja on pudottanut nyt neljän viikon aikana kilon per viikko. ns normipäivinä saattaa kuulemma upota suklaata (vähän) tms. kuitenkin maltilla. Tämä houkuttelisi itseänikin kun oma superdieetti ohi. Kerrohan sitten miten homma eteni :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Terhi kommentista. Kiva kuulla, että joku muukin noudattaa dieettiä ja vielä noin menestyksekkäästi. Takuulla kerron omastakin matkasta :)

    VastaaPoista
  3. Hello to all, it's really a nice for me to pay a visit this web site, it contains priceless Information.

    My blog :: top 10 products

    VastaaPoista
  4. Wow that was strange. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my
    comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing
    all that over again. Anyhow, just wanted to say superb blog!


    http://www.ed-nelson.com/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=SimonMone

    Also visit my blog how to loss weight

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)