torstai 16. helmikuuta 2012

Apua, ostin tukiaismekon!

Harhauduin jossain tekemisenpuutteessa tilaamaan nettiputiikista mekon, jota ajattelin käyttäväni kesällä juhlissa tai sellaisina päivinä, jolloin haluaa pukeutua nätisti. Se maksoi 9 euroa ja näytti kuvassa oikein kivalta, joten tilasin. Tänään se sitten saapui ja voi APUA, ihan karsea kolttu. Yritin hakea teille kuvaa nettiputiikin sivuilta, muttei niitä ollut siellä enää myynnissä. Ensinnäkin, se on ihan älyttömän lyhyt (vesiraja vilkkuu, whoa!), kangas on käytännössä läpinäkyvää (kirjaimellisesti läpi näkyy) ja helmassa olevat frillat ovat kaikkea muuta kuin elegantteja (tuli mieleen sirkuspuudelin pörrö). Että sellaisia heräteostoksia :) Onneksi sen voi vielä palauttaa.

Tosin en muutenkaan tiedä, kuinka fiksua mun on ostella vaatteita. Tähtäimessä on kuitenkin tiputtaa merkittävästi kiloja (siis näiden raskaudessa hankittujen lisäksi) ja kutistua ihan eri kuosiin. Toisaalta, en tykkää myöskään elää "sit kun" -elämää.

Olen enää huomisen töissä ja sitten jään toistaiseksi määräämättömäksi ajaksi pois. Tuntuu aika uskomattomalta. Vastahan mä olin edellisestä äitiyslomalla ja hoitovapaalla, en ehtinyt tässä välissä edes leipiintyä duuniin (ehdin olla puolisen vuotta töissä). Jännää tavata sitten aikanaan tämä uusi perheenjäsenemme, tosin odotan sitäkin hieman jännittyneenä, sillä tiedossa on aikamoista valvomista ja hässäkkää. Viimeksi lohdutin itseäni mässäämällä kaikkea epäsopivaa, mikä tietty näkyi sitten myös vaa'alla. Voi kunpa osaisin olla fiksumpi tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita :)